januari 7, 2018

Design

Onderscheiden

Het design zorgt voor een eerste indruk, en die moet goed zijn. Hierdoor zal de website de kracht en identiteit van jouw onderneming weergeven en de bezoeker meenemen in jouw boodschap.
Hiervoor is WordPress een perfect open source CMS systeem die zeer gebruiksvriendelijk is voor alle belanghebbenden, waardoor bijna alles mogelijk is om de juiste layout en functionaliteiten te maken.

Ziet je website er niet professioneel uit of is niet overzichtelijk, dan zal je bezoeker snel verder zoeken. Dus zorg voor een goede eerste indruk en een doeltreffende ontwerp van de website. Uiteindelijk moet het eindresultaat zijn dat de website bij jouw bedrijf past. Daarom is jouw mening tijdens de ontwerpfase erg belangrijk.

Minimalistisch hoeft niet saai te zijn. Dit type websites worden zo ontworpen om snel door de bezoeker begrepen te kunnen worden, die intuïtief aanvoelen. Ook staan afbeeldingen meer op de voorgrond en laten korte teksten met geselecteerde lettertypes zich goed lezen door de bezoeker.

Een responsive design?

Hoe vaak gebruik jij je mobiele telefoon of tablet als je iets zoekt? Erg handig voor onderweg.
Deze websites maken het je makkelijk om snel informatie op te zoeken of zelfs aankopen te doen. Dit geldt zeker voor de B2B doelgroep.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen over de mogelijkheden neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of advies.