januari 7, 2018

Onderhoud & beheer

Elke website heeft onderhoud nodig

Met een WordPress website kun je eenvoudig een website beheren. De software wordt regelmatig bijgewerkt om de veiligheid en functionaliteit te verbeteren.
Ook worden diverse plugins gebruikt, dit zijn kleine specifieke software programma’s die extra toepassingen aan je website kunnen toevoegen, denk bijvoorbeeld aan vertalingen, foto galerijen, beveiligingen of SEO (Search Engine Optimization).

Updates

Updates van WordPress, thema’s of plugins zijn belangrijk. Updates zijn vaak versie afhankelijk en moeten altijd getest worden of ze nog werken. Dit betekent ook dat er altijd een backup gemaakt moet worden na een update.
Dit betekent een zorgvuldig procedure om te zorgen dat je website altijd online blijft.

Het onderhoud in WordPress kun je zelf ook uitvoeren met één druk op de knop, zodat WordPress bijgewerkt wordt. Ook het toevoegen of wijzigen van content op de webpagina’s is vrij eenvoudig. Graag vooraf altijd een backup maken van de database en de bestanden.

Indien je geen kennis hebt van MySQL databases, PHP of error handling dan is het wellicht verstandig om het onderhoud en beheer uit te besteden.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen over de mogelijkheden neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of advies.

Terug naar WordPress